23.4 C
Pakruojis
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugpjūčio 9-ajai, penktadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Galite sėkmingai pristatyti savo veiklą, dalyvauti konkurse. Tikriausiai išgirsite viliojamų pasiūlymų papildomai užsidirbti ar paviešėti toli nuo namų.

- Reklama -

JAUTIS. Nebloga diena pasimatymams, renginiams, varžyboms. Regis, geranoriško dėmesio sulauksite net ir iš tų, kurie paprastai nelinkę derinti veiksmus, interesus. Palanku apsilankyti grožio salone, sporto klube.

DVYNIAI. Kūrybinė, sceninė, sportinė veikla, dalyvavimas žaidimuose jūsų nenuvils. Seksis improvizuoti, daryti įspūdį aplinkiniams, stebinti antrąją pusę, džiuginti vaikus.

VĖŽYS. Kils idėjų, susijusių su namų ar sodybos aplinkos modernizavimu, šeimos atostogomis ir pan. Norėsis palepinti artimuosius, suteikti jiems jaukumo, pramogų gamtoje ir pan.

LIŪTAS. Šiandien jūsų nereikės raginti, jeigu aktualu tvarkyti pervežimų, logistikos, reklamos reikalus, ką nors pirkti ar parduoti, tarpininkauti ar ieškoti tarpininkų. Galite leistis į netolimą kelionę.

MERGELĖ. Nebloga diena. Galite užsidirbti iš prekybos, reklamos, tarpininkavimo. Jeigu nieko nesate iš anksto numatę, atsiduokite mėgstamai veiklai, muzikai menui arba meilei. Pasidžiaukite vasaros gamta.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Regis, būsite emocingi ir nuoširdžiai džiaugsitės maloniomis smulkmenomis. Jeigu kur nors išvyksite ar dalyvausite varžybose, ekskursijose, pasisemsite puikių įspūdžių.

SKORPIONAS. Šiandien jausitės pasiilgę ramybės, tylos. Raskite galimybių atsiriboti ir pasimėgauti vienatve arba maloniu atsipalaidavimu kartu su artimu žmogumi.

ŠAULYS. Nusimato įdomių įvykių. Neblogas metas pasireikšti, parodyti, ką sugebate. Kūrybiniai, sportiniai ar kiti aktualūs sumanymai su neabejingų žmonių pagalba lengvai virs tikrove.

OŽIARAGIS. Ši diena bus produktyvi, jeigu ieškote darbo, verslo užsakymų ar tarpininkų, meistrų, rėmėjų ir pan. Regis, jūsų pastangos pasiteisins ir tuo atveju, jei norėtumėte spontaniškai leistis į kelionę.

VANDENIS. Mintys suksis apie keliones, varžybas, būsimas studijas. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, lauktos žinios iš toli arba iš švietimo, kultūros įstaigos, kitos institucijos. Regis, nenusivilsite.

ŽUVYS. Regis, šiandien būsite nusiteikę paišlaidauti, kad tik nudžiugintumėte save bei artimuosius. Galbūt mėginsite padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Jums gali pavykti.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Vienuolikai šalies kultūros objektų įveiklinti – beveik 4,5 mln. eurų

Kultūros ministerija praneša, kad vienuolikai šalies kultūros objektų aktualizuoti ir įveiklinti bus skirta beveik 4,5 mln. eurų Europos Sąjungos (ES) lėšų. Pasak ministerijos, skiriamu finansavimu...

Visoje Lietuvoje dėl koronaviruso dviem savaitėms uždaromos švietimo įstaigos

Nuo kovo 13 d. rekomenduojama, o nuo kovo 16 d. iki kovo 27 d. privalomai stabdomas ugdymo, mokymo ir studijų procesas visose švietimo įstaigose,...

Naujametė dovana septyniems žmonėms

Nacionalinis transplantacijos biuras (NTB) prie Sveikatos apsaugos ministerijos praneša, kad šią savaitę Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninėje Kauno klinikose ir Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje...

Prasideda smidrų sezonas: savaitgalio pusryčiams išbandykite jais gardintą receptą

Pasibaigus žiemai bei džiaugiantis vis ilgesnėmis dienomis svarbu pasirūpinti ir šaltuoju metų laikotarpiu vitaminų stygių patyrusiu organizmu. Todėl sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė...

„Lidl“ kviečia darbuotojus savo idėjas paversti realybe: geriausios sulaukia dosnaus įvertinimo  

Siekiant auginti sėkmingą organizaciją, svarbu sukurti aplinką, kurioje darbuotojai jaustųsi įvertinti ir būtų motyvuoti reikšti savo nuomonę, siūlyti idėjas. Darbuotojų nuomonė ir pastebėjimai skatina inovacijų atsiradimą, taip pat padeda nustatyti galimas problemines sritis. „Lidl...

Vasario 24-oji: vardadieniai, dienos INFO

Vasario 24-oji – Estijos Nepriklausomybės diena; Šv. Motiejus, Vieversio diena. Vasario dvidešimt ketvirtoji, šeštadienis, (šeštoji 8-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 310 dienų. Savo vardadienius šiandien švenčia: Elfrida, Elmaras, Elmyra, Gedkanta, Gedkantė, Gedmantas, Gedmantė,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS