13.4 C
Pakruojis
2024 / 10 / 05

Astrologinė prognozė liepos 6-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Pamirškite varginamus reikalus ir pasilepinkite savaitgališku atokvėpiu. Patinginiaukite gamtoje arba padirbėkite sodyboje. Pravartu pabūti prie vandens ir pasisemti jo energijos.

- Reklama -

JAUTIS. Ši diena žada išvykų, susitikimų, flirto. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis ir patirsite nuotykių. Sustiprės noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius.

DVYNIAI. Situacija bus palanki. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, nekilnojamojo turto aktualijomis, pinigais, komercija. Būsite linkę dosniai išlaidauti gražiems daiktams, pramogoms, vaikų ir mylimųjų poreikiams.

VĖŽYS. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Būtų prasminga paieškoti kelio į suartėjimą, romantiką, jei to trokštate – yra didelė tikimybė, kad jums pavyks. Galite gauti ar atrasti ir tai, ko visiškai nesitikite.

LIŪTAS. Šiandien nesinorės niekur skubėti, nieko veikti. Būsite tingiai, svajingai arba bohemiškai nusiteikę. Domins temos apie meną, madas, mistiką, meilę, gandus bei apkalbas. Svarbu visur jausti saiką, ypač vartojant svaigalus.

MERGELĖ. Regis, neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės ar publikos dėmesio. Būsite kviečiami į renginius, bendraminčių susibūrimus arba patys ką nors sėkmingai organizuosite. Tikėtina intriguojama pažintis.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Prasideda mėnulio jaunatis ir stipriausios jūsų ambicijos fiksuosis. Tai reiškia daugiau valios joms įgyvendinti, daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Galite pasižymėti scenoje, grožio kūrimo srityje.

SKORPIONAS. Vidinis polėkis jus skatins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų. Regis, ieškosite naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galbūt vyksite į kelionę ar renginį, parodą.

ŠAULYS. Šiandien nesivaržysite paišlaidauti maloniems dalykams, gražiems daiktams. Jūsų dosnumą gali žadinti susižavėjimas seksualiu asmeniu, noras padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS. Regis, trokšite neįprastų potyrių, įspūdžių. Santykiai su dominančiu žmogumi pajudės norima linkme. Jeigu keliaujate, užmegsite naujų įdomių pažinčių.

VANDENIS. Būsite veiklūs ir darbštūs, nusiteikę susikurti geresnes gyvenimo ar poilsio sąlygas, pasirūpinti sveikata, mityba, asmenine higiena, stiliumi. Galbūt netikėtai įsigysite naminį gyvūną arba tam, kurį turite, skirsite žymiai daugiau dėmesio.

ŽUVYS. Šiandien rasite galimybių smagiai praleisti laiką, pradžiuginti vaikus, užmegzti žavių pažinčių. Galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo, atrasti savyje naujų talentų.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Šiandien daug kur palis

Šiandien daug kur palis. Vėjas rytų, pietryčių, antroje dienos pusėje pereinantis į pietų, pietvakarių, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15 m/s. Aukščiausia temperatūra 11–16...

Viena klaida, ir grybus galėsit išmesti – ko nedaryti ruošiant jų atsargas

Auštantis ruduo jau dovanoja gausų miško gėrybių derlių – grybų kepuraitės pamažu užkloja ne tik samanas giriose, bet ir parduotuvių lentynas, kur gyventojai grybauti...

Viena populiariausių daržovių Europoje anksčiau puošė tik lietuvių gėlynus: dabar jų įsigyti galima pigiau „Rimi“

Populiarieji smidrai Lietuvoje dar prieš pusę amžiaus buvo vertinami tik kaip puokščių komponentas, tad išpopuliarėjo ir pradėti auginti kaip daržovės visai neseniai. Prasidedant smidrų...

Gruodžio 28 dienos horoskopas

AVINASAr tikrai būtina viskam priklijuoti po etiketę? Deja, daugelis dalykų negali būti nudažyti vien juoda ar balta spalva. Sėkmė lydės blaiviai mąstantį ir savo...

Ieškantiems išskirtinės Valentino dienos dovanos – kelionių pasiūlymai už ypatingą kainą

Būna dovanų, kurias pasidedi ir pamiršti, o būna tokių, kurias širdyje ir atmintyje nešiojiesi visą likusį gyvenimą. Šv. Valentino diena – puiki proga švęsti meilę keliaujant su antrąja puse ir kolekcionuoti įspūdžius, kurie tikrai...

Horoskopai birželio 2 dienai

AVINASTie, kam iš tiesų rūpi jūsų nuomonė, išgirs jus net jei kalbėsite tyliai. Tad nusiraminkite ir lipkite į tribūną. Jus išklausyti verta, ir protingi žmonės tai greit supras. JAUTISPagaliau suvoksite, kad sėdėdamas ir nieko neveikdamas...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS