17.4 C
Pakruojis
2024 / 09 / 19

Horoskopai gegužės 7 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Pinigus leiskite tik būdamas visiškai tikras, kad skiriate pelus nuo grūdų. Gera diena patikrinti savo pajamas ir išlaidas. Patarimų klausykite, bet spręskite pats. Šįvakar pasistenkite nepasirodyti egoistas.

- Reklama -

JAUTIS
Dieną pradėkite išmesdamas iš galvos dalykus, kurie jums nebesvarbūs. Esate pasiruošęs naujam gyvenimui. Nedvejodamas atsisakykite nebereikalingų daiktų – savo svarbiausią turtą nešiojatės ant pečių.

DVYNIAI
Daugiau dėmesio smulkmenoms! Nerūpestingumas gali atnešti nemažų nuostolių. Ne vietoje palikta brangi aparatūra gali būti sugadinta. Stenkitės laikytis visų taisyklių ir reikalavimų.

VĖŽYS
Šiandien būsite reikiamoje vietoje tinkamu metu, todėl pasiruoškite veikti. Labai svarbios gali pasirodyti jūsų asmeninės pažintys. Geri draugai turi puikią progą jums padėti.

LIŪTAS
Susikaupti trukdys menkiausia smulkmena – varvantis čiaupas, ne vietoje numestas daiktas. Išsiblaškymas – ne nusikaltimas, bet jūsų pasiteisinimai vargu ar bus kam įdomūs.

MERGELĖ
Šiandien būsite didesnis laisvamanis ir eretikas nei paprastai. Mėgaukitės nevaržoma laisve ir fantazijos polėkiu. Šįvakar leisite sau sulaužyti kai kuriuos tabu.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Veiksmų laisvė šiandien bus gerokai suvaržyta. Rinktis teks iš blogo ir blogesnio. Sprendimų atidėliojimas taip pat nieko gero neatneš. Jei tik galite, šįvakar geriau likite namie.

SKORPIONAS
Jums priešiškos jėgos gali atsiųsti iliuzijų ir įvairiausių klaidinančių ženklų, tad būkite budrus. Geriau šiandien praleisti viliojančią progą, nei gailiai raudoti rytoj. Gerai galvokite, ką kalbate ir darote.

ŠAULYS
Likimas jums žada, o apdovanoja kitus, ar ne? Tik neįsijauskite gailėtis savęs. Vis dar galite nuoširdžiai pasidžiaugti draugų sėkme ir kantriai laukti savo žvaigždžių valandos.

OŽIARAGIS
Jus mylintys žmonės šiandien aklai tikės jūsų žodžiais. Naudokitės šia galia tik geriems tikslams. Šįvakar gali tekti artimai bendrauti su garsiais ir turtingais žmonėmis. Būkite pasiruošęs.

VANDENIS
Pasikeitimai neišvengiami, tad ar verta pūsti prieš vėją? Nebūkite šiurkštus su bandančiais jūsų kantrybę – jie nežino, ką daro. Šįvakar pirmas įspūdis gali būti apgaulingas, tad stenkitės būti įžvalgesnis.

ŽUVYS
Šiandien galite sutikti ne vieną įdomų, originaliai mąstantį žmogų, bet nesivarginkite siekdamas suvokti jų logiką. Jūsiškė verta ne ką mažiau. Puiki diena bendroms diskusijoms ar kūrybiniams projektams.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Gruodžio 31-oji, ketvirtadienis, Blogų minčių atsikratymo diena, Kūčelės

Gruodžio 31-oji, ketvirtadienis, 53 savaitė. Saulė teka 8.41 val., leidžiasi 16.02 val. Dienos ilgumas 7.21 val. Mėnulis (pilnatis) leidžiasi. Vardadieniai: Gedgantas, Melanija, Mingailė, Silvestras, Silvijus, Silva, Vaidotė. Datos: Blogų minčių...

Žiemą lietuviai pirmenybę teikia netikėto skonio daržovių sultims

Sveikesnės gyvensenos tendencijos skatina atidžiau rinktis ne tik maistą, bet ir gėrimus. Pavyzdžiui, vis dažniau pirmenybė teikiama natūralioms sultims. Vieni sulčių iš mėgstamų vaisių...

Asmeninių prietaisų naudojimas darbui

Pirmoje šio straipsnio dalyje aptarėme technologines problemas, su kuriomis gali susidurti įmonės, leidžiančios darbui naudoti asmeninius įrenginius. Šioje dalyje vertiname teisinius to paties klausimo...

Jau laikas pradėti rūpintis balkonų grožiu – 5 gėlės, kurios sėjamos anksčiausiai

Vešlios, žiedais apsipylusios gėlės balkone – malonumas ir savoms akims, ir viso namo puošmena. Vasario ir kovo mėnesiai jau yra metas imtis ne tik...

Kaip elgtis, jeigu netekote darbo, tačiau kaupiate pensijai papildomai

Dalis žmonių baiminasi pradėti kaupti pensijai papildomai, nes nesijaučia saugūs dėl savo darbo vietos ir pajamų stabilumo – kam kaupti ateičiai, jeigu nėra aiški dabartis? Tokios baimės ir abejonės neturėtų tapti kliūtimi papildomam kaupimui,...

Vasario 8-oji, pirmadienis. Dienos ilgumas jau 9.17 val.

Vasario 8-oji, pirmadienis, 7 savaitė. Saulė teka 7.55 val., leidžiasi 17.12 val. Dienos ilgumas 9.17 val. Mėnulis (delčia) Vardadieniai: Daugvilė, Dromantas, Honoratas, Jeronimas, Saliamonas (Salys). Orai šiandien: Šiandien antroje dienos pusėje Pietų Lietuvoje vietomis pasnigs, kils silpna pūga. Daug kur...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS